Editura Lifestyle-Grupul editorial Trei a lansat colecţia “Citeşte sănătos”

apr. 4th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Editura Lifestyle, parte a grupului editorial Trei, a lansat colecţia “Citeşte sănătos”. Dintre volumele apărute în această colecţie: “Noua Biblie a vitaminelor” de Earl Mindell şi Hester Mundis (traducere de Raluca Maria Dumitru şi Ianina Marinescu), “Vindecarea bolilor incurabile” de Mikhail Tombak (traducere de Liviu Mateesc), „Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi” de Dr. John Briffa (traducere de Mihaela Stan).

Într-o lume în care descoperirile din domeniul medical – uneori contradictorii – se succed cu o repeziciune năucitoare, toţi cei interesaţi de propria sănătate au nevoie de un ghid. Şi chiar asta îşi propune să fie noua colecţie a editurii Lifestyle, un mijloc de orientare şi de alegere a celor mai adecvate soluţii pentru problemele legate de sănătate, un ghid pentru toţi cei care vor să trăiască mai mult şi mai bine. Tratamente pentru boli considerate incurabile, soluţii pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus, lucrări informative legate de numeroasele aplicaţii ale medicinei alternative, informaţii de ultimă oră cu privire la folosirea judicioasă a suplimentelor nutritive naturale – sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cărţile colecţiei “Citeşte sănătos”.

Mai multe detalii la pagina web: http://www.lifestylepublishing.ro/category.php/Cite%C8%99te_s%C4%83n%C4%83tos/23/

Număr de vizualizări :1907


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro