Conferinţa de lansare a proiectului “ForCult. Formare prin cultură – măsuri inovatoare de combatere a şomajului în economia cunoaşterii”, la Sala Dalles

apr. 5th, 2011 | By | Category: Proiecte

Miercuri, 6 aprilie 2011, ora 10:00, la Sala Dalles (bd. N Bălcescu nr. 18, Bucureşti), va avea loc conferinţa de lansare a proiectului “ForCult. Formare prin cultură – măsuri inovatoare de combatere a şomajului în economia cunoaşterii”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, conform contractului POSDRU/106/5.1/G/77114. Evenimentul este organizat de Fundaţia Culturală Art Promo împreună cu partenerii săi.

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă creşterea şanselor de integrare sau reintegrare pe piaţa muncii a şomerilor – inclusiv tineri şi de lungă durată – precum şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din municipiul Bucureşti printr-un program de măsuri integratoare şi inovatoare de ocupare în domeniul cultural.

Proiectul “ForCult. Formare prin cultură – măsuri inovatoare de combatere a şomajului în economia cunoaşterii” este implementat de un consorţiu format din Fundaţia Culturală Art Promo, Diastasi Training & Consulting SRL (Romania) şi Diastasi Training and Consulting Services SA (Grecia).

Număr de vizualizări :1655


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro