“Ordinul negru” de James Rollins

apr. 18th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul “Ordinul negru” de James Rollins, un thriller în traducerea Dianei Ţuţuianu. Volumele sale au fost vândute şi traduse în 32 de ţări.

În Copenhaga, un incendiu ciudat petrecut într-o librărie îl aruncă pe comandorul Gray Pierce într-o vânătoare acerbă de-a lungul a patru continente – şi în misterul care înconjoară experimentele oribile desfăşurate într-un laborator acumabandonat, ascuns într-un munte din Polonia. În Nepal, într-o mănăstire îndepărtată, călugării budişti recurg inexplicabil la canibalism şi tortură. Lisa Cummings, tânărul doctor care investighează atrocităţile, devine ţinta unui asasin brutal, angajat de forţele clandestine care doresc ca întâmplarea să rămână îngropată pentru totdeauna, iar Painter Crowe, şeful Sigma Force, începe să prezinte semnele aceleiaşi maladii necunoscute care a afectat mintea călugărilor. Acum numai Gray Pierce şi Sigma Force pot să-i salveze pe cei doi şi să dezvăluie un complot care ameninţă să distrugă actuala ordinemondială, pus la cale de un nou ordin aflat în plină ascensiune – un coşmar care creşte în inima celui mai mare mister dintre toate: originea vieţii.

Născut la Chicago, James Rollins a absolvit Universitatea Missouri în 1985, cu un doctorat în medicină veterinară. Primul său roman a apărut în 1999. În 2005, împreună cu alţi scriitori de thrillere, James Rollins a înfiinţat International ThrillerWriters, Inc. al cărei copreşedinte este în prezent, alături de scriitorul Steve Berry.

Număr de vizualizări :1744


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro