“De ce eşuează un CEO” de David L. Dotlich şi Peter C. Cairo

apr. 10th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Curtea Veche Publishing, în colecţia “Profit”, a apărut volumul De ce eşuează un CEO„ de David L. Dotlich şi Peter C. Cairo. Autorii, partenerii uneia dintre cele mai renumite firme de consultanţă la nivel internaţional, au adunat în această carte cele 11 comportamente care vă pot devia ascensiunea către vârf, precum şi sfaturi pentru a le controla. Aroganţa, precauţia excesivă, rezistenţa pasivă şi volatilitatea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente greşeli ce cauzează declinul directorilor executivi de top. Cartea este bazată pe o experienţă îndelungată şi prezintă numeroase exemple şi sugestii pragmatice.

„Orice persoană interesată de eficienţă organizaţională, în general, şi de leadership, în particular, va constata că această carte e nepreţuită.” (Robert Hogan)

„Aceasta e o carte bazată pe experienţă. Autorii au lucrat ani de-a rândul cu mulţi dintre directorii executivi de top şi cu numeroase corporaţii din lumea întreagă, prin urmare scriu având o perspectivă pătrunzătoare asupra comportamentului uman în mediu organizaţional. Ei înţeleg atât motivele pentru care liderii eşuează, cât şi pe cele datorită cărora ating succesul, iar această înţelegere este evidentă în exemplele redate în carte şi în sugestiile pragmatice oferite.“(Ram Charan)

Număr de vizualizări :1227


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro