“Criptopedia. Dicţionarul fenomenelor paranormale” de David Kramer şi Jonathan Maberry

apr. 22nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45 a apărut volumul “Criptopedia. Dicţionarul fenomenelor paranormale” de David Kramer şi Jonathan Maberry, în traducerea lui Bogdan Chircea şi a lui Liviu Mateescu, colecţia “Lumi paralele”.

Există o Lume mai Cuprinzătoare decât cea pe care o putem atinge întinzând mâna. Chiar şi cele patru dimensiuni – lăţime, adâncime, înălţime şi timp – sunt puse sub semnul întrebării de noile ştiinţe cum ar fi fizica cuantică. Pe măsură ce aflăm mai multe despre mecanica obişnuită a aşa-numitei „lumi reale“, descoperim permanent că tot ceea ce ştim, tot ceea ce credeam că se baza pe legi fizice imuabile, în mod sigur nu este ceea ce pare. Se dovedeşte că lucrurile pot să se deplaseze cu viteze mai mari decât viteza luminii. Este posibil ca în curând să poată fi demonstrată existenţa unor dimensiuni alternative. Spaţiul se curbează şi deformează. Timpul nu este o constantă.

Dincolo de frontierele lumii cunoscute, demonii, monştrii şi fenomenele enigmatice abundă. Pentru a te ajuta să navighezi în acest tărâm în care supranaturalul se combină cu paranormalul, ghizii-spaimei, Jonathan Maberry şi David F. Kramer prezintă indispensabila continuare a cărţilor lor Universul Vampirilor. Criptopedia împarte lumea de dincolo în capitole care explică inexplicabilul, de la îngeri la fenomenele poltergeist, la OZN-uri şi multe altele. Nelăsând vreo piatră filosofală nerăsturnată, autorii decodează simbolurile oculte, demistifică arta divinaţiei şi discută mulţimea nesfârşită de forţe neobişnuite şi bizare care funcţionează în univers. Bogat ilustrat în întregul ei cuprins, Criptopedia este un ghid nepreţuit pentru Lumea Cuprinzătoare.

Număr de vizualizări :1638


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro