Ştefan Aurel Drăgan lansează antologia “Fericirea pe maidanele lumii”, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani

mart. 26th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 29 martie 2011, ora 13:00, la şcoala generală din Bârsău de Sus, Ştefan Aurel Drăgan va fi sărbătorit de către colegii sătmăreni la împlinirea vârstei de 60 de ani, ocazie cu care îşi va lansa şi antologia de autor Fericirea pe maidanele lumii”, apărută la editura Dacia XXI. Îi vor fi alături scriitorii sătmăreni: Felician Pop, Ion Bala, Ion Vădan, Ion Coriolan Aniţaş etc.

“În poezia lui Ştefan Aurel Drăgan se simte un miez de lume primordială, cea pe care de fapt el nu a părăsit-o niciodată.

El depune mărturie despre întâmplările pe care poezia sa le face să trăiască printr-o formulă taumaturgică născută din simbioza cuvântului cu sentimentul până la capăt trăit.

Drăgan, un poet care trăieşte la poalele unei păduri, în sufletul căruia freamătă convulsiile unei conştiinţe singulare, amprentată iremediabil de obsesia reveriei vărsată direct în trăirile sublimului, exclamă: „visul cântă în noi!” (Felician Pop)

Număr de vizualizări :1509


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro