Scriitorii Octavian Soviany şi Sorin Gherguţ, invitaţi la “Cafeneaua critică”

mart. 6th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 8 martie 2011, ora 18:30, în Club Control (Str. Academiei nr. 19, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”, avându-i invitaţi pe scriitorii Octavian Soviany şi Sorin Gherguţ. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter. Tema acestei ediţii va fi “Perspectiva literară 2011”. Octavian Soviany a publicat la începutul acestui an romanul Viaţa lui Kostas Venetis”, Editura Cartea Românească, iar Sorin Gherguţ a  publicat volumul de versuri Orice. Uverturi & reziduuri”, Editura Pandora M.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti, seria a doua – în perioada noiembrie 2008-iulie 2009 la Cluburile A şi The Silver Church, iar seria actuală, a treia, a fost inaugurată în martie 2010 la Club Control.

Număr de vizualizări :1901


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro