Regizorul Florin Şerban, invitatul proiectului “Filmul pe scenă”, la Teatrul Odeon

mart. 13th, 2011 | By | Category: Eveniment

Teatrul Odeon din Bucureşti continuă proiectul “Filmul pe scenă”, început în decembrie 2010, la Sala Studio. Astfel, joi, 17 martie 2011, ora 20:30, la Sala Studio, invitatul acestei ediţii este regizorul Florin Şerban. Operatori: Lucian Iordan şi Mihaela Blanpied. Pupitru, sincronizare: Ştefan Tatu. Coordonatorul proiectul Andreea Vălean. La eveniment participă şase cursanţi de la Şcoala de Actorie condusă de Florin Şerban.

Seara va avea două părți. Prima parte cuprinde exerciții de improvizație pe teme date. Fiecare exercițiu va fi urmat de observații, corecții, apoi reluat. Se caută asumarea de către interpreți a unei stări, căutarea resorturilor potrivite pentru o emoție cât mai adâncă. Această primă parte este de fapt pregătirea pentru partea a doua, lucrul efectiv pe scenă. Interpreților li se vor da scurte texte, care vor fi analizate, apoi interpretate și filmate.

Întregul workshop este de fapt o sesiune de lucru în Școala de Actorie condusă de Florin Șerban. Nu se caută în acest moment o interpretare finisată, ci găsirea unui drum către o interpretare autentică și puternică.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1348


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro