Oana Pop expune “Contemporary Women”, la Galeria “Simeza”

mart. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 17 martie 2011, ora 19:00, la Galeria “Simeza” (Bulevardul Magheru nr. 20, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei “Contemporary Women” de Oana Pop. Expoziţia va putea fi vizitatǎ în perioada 17-29 martie 2011. Evenimentul este organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România.

„Proiectul artistic cuprinde, in expozitia de acum, trei secvente de prezenta distincta iar modelarile vizuale ale lucrarilor se revendica de la desenul esential pana la colaje, asamblaje, fotografie si instalatii.”, a scris conf.univ.dr. Dorel Ştefan Găină Gerendi.

Număr de vizualizări :1480


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro