Expoziţia de fotografie “Lumi mexicane”, la MNAC

mart. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 15 martie 2011, ora 18:00, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti, va avea loc vernisajul expoziţiei “Lumi mexicane”, în cadrul căreia expun 25 de fotografi contemporani. Curator: Alejandro Castellanos. Conferinţa de presă va avea loc de la ora 17:00, în aceeaşi locaţie. Organizatori: Ambasada Mexicului şi MNAC.

Expoziţia prezintă 120 lucrări, considerate cele mai reprezentative pentru fotografia mexicană a ultimelor decenii. În Mexic, fotografia are o lungă istorie, impulsul inovativ dat de fotografi precum Manuel and Lola Alvarez Bravo, Agustín JimEnez, Gabriel Figueroa, Nacho Lopez, sau Mariana Yampolsk în a doua jumătate a secolului 20, aducând fotografia mexicană pe harta artistică internaţională.

Număr de vizualizări :2072


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro