Expoziţia “Latenţe” de Alexandru Păsat, la Galeria de artă “Simeza”

mart. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 31 martie 2011, ora 18:00, la Galeria de artă “Simeza” (Bulevardul Magheru nr. 20, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei “Latenţe” de Alexandru Păsat. Evenimentul este organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România. Prezintǎ: Dan Hǎulicǎ, preşedinte de onoare a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Artǎ. Expoziţia este deschisă în perioada 31 martie – 14 aprilie 2011.

Expoziţia prezintă un ansamblu de obiecte sculpturale aflate la întâlnirea dintre arhaic şi minimalism, un minimalism nuanţat de metamorfoze care conferă obiectelor dinamici spaţiale suple, tensionate şi misterioase. Desenele care însoţesc sculpturile par a fi mari pagini de caiet desprinse dintr-un jurnal personal.

Număr de vizualizări :1608


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro