Dialog intercultural: “Comunitatea bulgarilor din Banat”, la Institutul francez din Timişoara

mart. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 22 martie 2011, ora 18:00, la sediul Institutului francez din Timişoara (Bd. C. D. Loga nr. 46), va avea loc un dialog intercultural, intitulat Comunitatea bulgarilor din Banat”. Evenimentul are loc în cadrul lunii Francofoniei şi va oferi vizitatorilor prilejul de a vizita şi o expoziţie tematică de fotografie. Aceasta poate fi vizitată în perioada 22-28 martie 2011.

În 2011 comunitatea bulgarilor din Banat revine la Institutul francez din Timişoara şi prezintă o retrospectivă a mai multor activităţi ale sale: o expoziţie de presă, cărţi în limba bulgară, fotografii, proiecţii de filme care ilustrează noile legături cu departamentul Creuse din Franţa şi câteva dintre evenimentele sale cele mai importante.

Astfel, comunitatea bulgarilor din Banat participă la dialogul intercultural dintre românii din Banat şi celelalte minorităţi.

Număr de vizualizări :1977


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro