CorectBooks propune cititorilor volume în premieră digitală: „Sub cerul cu stele căzătoare” și ”Străina” de Iulius Preda

mart. 23rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Librăria de carte electronică CorectBooks oferă cititorilor săi o nouă surpriză: două volume ale autorului Iulius Preda, intitulate „Sub cerul cu stele căzătoare” și” Străina”.

Sub cerul cu stele căzătoare face parte din trilogia începută cu volumul – “Pragul de argint” – avînd ca personaj principal tânărul cu o viață aventuroasă care rătăcise prin lume.  Acum el se întoarce acasă în România  iar după decembrie 1989 are libertatea să plece oriunde în lume. De această dată nu dragostea de libertate, ci dragostea însăși este cea care îl impinge în lumea largă. Dar dintre toate sentimentele omenești, dragostea, cel mai puternic, este și cel mai perisabil.  Întoarcerea  este dureroasă și plină de neprevăzut, trecutul trimițându-și semnele  uneori chiar sub forma vechilor iubiri.

Străina este un roman cu tentă fantastică în care istoria unui copil bolnav de poliomielită care se vindecă în mod miraculos datorită unei ființe eterice, venită din altă lume, devine o subtilă parabolă despre soarta umanității. Aceasta este o carte emoționantă, la marginea basmului, cu caractere bine definite și întâmplări care se desfăşoară la poalele Carpaților Meridionali.

Iulius Preda este autorul al cărui debut literar s-a produs la vârsta de 40 de ani, cu romanul autobiografic  „Cinci ani dintr-o viață”.

La cei 82 de ani ai săi autorul  a trecut pragul granițelor doar cu închipuirea iar marea sa realizare este munca timp de 40 de ani la cele 20 de manuscrise. CorectBooks i-a facut cea mai plăcută surpriză din viața sa publicându-i toate romanele.

Corectbooks.com este unul dintre cele mai puternice demersuri de promovare a literaturii româneşti, care a reuşit prin intermediul tehnologiei să realizeze până în prezent peste 1.200 de titluri ale 451 de autori  în format exclusiv digital.

CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care integrează şi portalul de știri CorectNews.com și platforma de schimburi, vânzări şi cumpărări CorectBazaar.com.

Număr de vizualizări :1574


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro