50 de minute inedite de proiecţie: “An Island” de Vincent Moon, la Café Verona

mart. 24th, 2011 | By | Category: Postcard

Vineri, 25 martie 2011, ora 19:00, la Café Verona din Bucureşti va fi proiectat filmul “An Island” al regizorului francez Vincent Moon. În august 2010, regizorul francez Vincent Moon şi membrii trupei Efterklang s-au întâlnit pe o insulă de pe coasta daneză cu un obictiv clar: realizarea unui film scurt, cu aceeaşi durată ca albumul trupei Efterklang – 50 de minute – care să conţină prestaţii live, colaborări inedite şi multă improvizaţie.

Împreună cu 200 de muzicieni danezi, timp de 4 zile, băieţii de la Efterklang au reuşit să creeze interpretări diferite ale pieselor de pe cel mai recent album al trupei, “Magic Chairs”.

Număr de vizualizări :1304


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro