„Cum se cumpără moartea sau Cine a urcat pe sânge a uitat că treptele sunt lunecoase” de Henryk Jozef KOZAK

mart. 3rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 5 martie 2011, ora 12:00, la Galeriile “Pod-Pogor” din Iaşi, va avea loc lansarea volumului „Cum se cumpără moartea sau Cine a urcat pe sânge a uitat că treptele sunt lunecoase” de Henryk Jozef KOZAK, în traducerea lui Alexandru G. ŞERBAN, Editura „Performantica”, 2011. Prezintă: c. s. dr. Mircea Cristian GHENGHEA.

Evenimentul este organizat de Muzeul Literaturii Române Iaşi şi Societatea Culturală „Junimea’90”. În cadrul acestuia, va avea loc un recital de poezie poloneză, susţinut de Ileana OCNEANU şi Iulia DELOIU TRIF, precum şi un recital de pianină, susţinut de Cristian SAVIN (Universitatea de Arte „G. Enescu”). Moderator: Anca – Maria Buzea.

Număr de vizualizări :1472


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro