“Zeitgeist Day”, eveniment de conştientizare socială, la Bucureşti

mart. 9th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 12-13 martie 2011, la Eurocinema – Tinerimea Română şi în Club Control, se va desfăşura evenimentul anual global “Zeitgeist Day”, sau „ZDay”, care are scopul de a atrage atenţia publică asupra Mişcării Zeitgeist şi a Proiectului Venus. Evenimentele sunt organizate de Mişcarea Zeitgeist România. În cadrul evenimentului se va dezbate despre “Ce am înţeles eu din film / Ce m-a determinat să vin aici / Ce legătură există între film şi societatea românească”, se va dezbate pe tema “De la film la societatea actuala”, vor fi proiectate filme de Peter Joseph ş.a.

Cei care vor să afle mai multe despre Mişcarea Zeitgeist şi Proiectul Venus sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 martie 2011, de la ora 17:00, la Eurocinema, unde vor putea discuta direct cu reprezentanţii Mişcării Zeitgeist România.

Duminică, 13 martie 2011, de la ora 19:00, toată lumea se va distra la petrecerea organizată în Club Control, „The Revolution is Now ZEITGEIST”.

Zeitgeist este „spiritul unei epoci şi al societăţii sale”. În prezent, Zeitgeist este cea mai mare mişcare pentru schimbare socială pe care lumea a cunoscut-o vreodată. În mai puţin de doi ani există 500.000 membri.

Mişcarea Zeitgeist nu este una politică, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale. Totul în viaţă este o progresie naturală.

Specia umană are, din nefericire, capacitatea de a încetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia prin intremediul structurilor sociale. Lumea pe care o vedem astăzi, plină de războaie, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitate, este rezultatul acestei paralizii.

“Ceea ce facem pentru noi înşine moare odată cu noi, ceea ce facem pentru ceilalţi şi pentru umanitate rămâne şi este nemuritor.” (Albert Pine)

Programul complet poate fi descărcat de aiciProgram zDay

Număr de vizualizări :2486


One Comment to ““Zeitgeist Day”, eveniment de conştientizare socială, la Bucureşti”

  1. […] browser não suporta iframes. Fii sigur sa citesti si: http://www.agentiadecarte.ro/2011/03/%E2%80%9Czeitgeist-day%E2%80%9D-eveniment-de-constientizare-soc… Tags: sistem bazat pe resurse, sistemul economic, solutie criza, zeitgeist in romana, Zeitgeist […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro