“Ucideţi generalul” de Bogdan Hrib, lansat la Cafepedia Romană

mart. 26th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 29 martie 2011, ora 18:00, la Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2, Bucureşti), va avea loc o dezbatere despre romanul “Ucideţi generalul” de Bogdan Hrib, Editura Tritonic şi despre literatura mystery& thriller. Cu această ocazie autorul îşi va lansa romanul şi va oferi autografe.

Acest roman este un thriller captivant, plin de suspan şi, de asemenea, un studiu de personaj – amănunţit şi complex – prin care cititorul este transportat într-o adevărată călătorie palpitantă prin tranziţia continuă a ultimelelor decade din istoria României. Stelian Munteanu – amant, asasin şi băiat de Bucureşti – este un erou care poate spune mai multe decât ne-am imagina despre vremurile pe care le trăim.

Număr de vizualizări :1449


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro