“FORET DE LARMES”, la Teatrul Naţional din Timişoara

mart. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 2 aprilie 2011, ora 19:00, la Teatrul Naţional din Timişoara va avea loc spectacolul de dans contemporan “FORET DE LARMES” al Companiei La Licorne, cu ocazia anului internaţional al pădurii.  Evenimentul este organizat de Institutul francez din Timişoara.

În inima acestui spectacol al Companiei La Licorne se regăsesc omul şi natura, natura şi omul.

Trei dansatori, un muzician, un ecou poetic şi o interacţiune video încearcă să ofere un moment artistic, pentru a se interoga asupra alegerilor omului referitoare la viaţă şi, în special, la pădure şi la fiinţele pe care le adăposteşte.

Un demers artistic care pune în discuţie problema despăduririi, a defrişării…

Număr de vizualizări :1757


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro