“Faust” de F. W. Murnau, la Centrul Ceh

mart. 9th, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 10 martie 2011, ora 20:00, la Centrul Ceh (Str. Ion Ghica nr. 11, Bucureşti), va avea loc o nouă seară “No Silence, Please!”, cu proiecţia filmului mut “Faust” de F. W. Murnau (1926), acompaniat live de Aram Herrmann (pian).

În rolul lui Faust spectatorii îl pot vedea pe actorul Gösta Ekman, iar în rolul lui Mephisto, pe Emil Jannings. Acest film a fost ultimul film regizat de Murnau în Germania, acesta mutându-se la scurt timp în Statele Unite, cu un contract cu William Fox, pentru a regiza filmul “Sunrise”.

Număr de vizualizări :1640


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro