“Cheia alchimistului” de Cristina Brambilla, un fantasy pentru copii

mart. 28th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO, în colecţia “Biblioteca RAO”, a apărut volumul pentru copii Cheia alchimistului” de Cristina Brambilla, în traducerea Geaninei Tivdă.

Nu se întâmplă oricui să descopere într-o dimineaţă că tatăl său este un mag alchimist. Că în casa sa lucrează un gargui morocănos, dornic să redevină un maiestuos leu zburător.

Că oraşul unde tocmai s-a mutat, Veneţia, este un labirint de ape şi de neguri care ascunde cheia celui mai preţios şi puternic secret din istoria magiei. Astea toate i s-au întâmplat Lucillei. Şi e numai începutul…

Cristina Brambilla s-a născut în 1964 în Sesto San Giovanni (Milano). De mică dorea să devină arheolog, dar apoi a lucrat ca copywriter în publicitate. A început să scrie când numărul personajelor care îi populau imaginaţia devenise prea mare şi a fost nevoită să le transfere pe hârtie.

Număr de vizualizări :1614


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro