“Cafeneaua critică” pune în dezbatere spectacolul “Furtuna”, în viziunea lui Victor Ioan Frunză şi a Adrianei Grand

mart. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 22 martie 2011, ora 18:30, la Club Control (Str. Academiei nr. 19, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”. De această dată, se propune o experienţă neobişnuită: va fi prezentat spectacolul Furtuna” după William Shakespeare, producţie a Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din Bucureşti, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, cu decorul şi costumele Adrianei Grand, într-o versiune comprimată, cu o distribuţie de patru actori care interpretează 15 roluri: Ioana Barbu, George Costin, Alexandru Ion, Sorin Miron. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Spectacolul de teatru va fi urmat de discuţii. Montat într-un spaţiu neconvenţional, adaptat la cel al Cafenelei critice din Club Control, spectacolul va fi mai întâi jucat, apoi discutat cu asistenţa, cu participarea unor oameni de teatru şi a unor critici de specialitate.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti, seria a doua – în perioada noiembrie 2008-iulie 2009 la Cluburile A şi The Silver Church, iar seria actuală, a treia, a fost inaugurată în martie 2010 la Club Control.

Număr de vizualizări :978


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro