Vernisajul expoziţiei “Dezgheţarea globală”, a artistului Radu Cleţiu – Clear

feb. 8th, 2011 | By | Category: Postcard

Miercuri, 9 februarie 2011, ora 18:00, la Centrul Cultural Francez din Timişoara (CCF), are loc vernisajul expoziţiei Dezgheţarea globală” a artistului Radu Cleţiu – Clear. Expoziţia va putea fi vizitată la CCF în perioada 9 – 28 februarie 2011.

Radu Cleţiu, caricaturist cu peste 30 de ani de experienţă în realizarea portretelor caricaturale a primit în 2010 Marelui premiu al publicului la Salonul de caricatură de la Saint Just le Martel din Franţa.

Centrul Cultural Francez din Timişoara l-a invitat pe artist să expună caricaturi şi benzi desenate, şi totodată să prezinte publicului renumitul salon de caricatură de la Saint Just le Martel.

Deţinător în 2005 al recordului mondial de rapiditate în realizarea de caricaturi clasice din profil, Radu Cleţiu a promis la vernisaj o şedinţă de caricatură pentru cei interesaţi.

Număr de vizualizări :1289


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro