Scriitorul Lucian Vasilescu, invitat la “Unu` şi Unu`- Fresh literar de Club A”

feb. 2nd, 2011 | By | Category: Proiecte

Luni, 7 februarie 2011, ora 19:00, în Club A din Bucureşti are loc o nouă ediţie a proiectului cultural “Unu` şi Unu`- Fresh literar de Club A”. Invitatul acestei ediţii este scriitorul Lucian Vasilescu. Moderator: un cristian.

În cadrul evenimentului, va fi prezentată prima proiecţie video, “Carne cu carte”, a lansării volumului de interviuri „1992 – sisteme de supravieţuire” de Lucian Vasilescu, Editura Mediaprint, precum şi un documentar TV: “Partizanul”, un film de Codruţa Angelescu, director imagine Marius Neacşu.

„Întâlnirea de luni, 7 februarie, este provocată de un cristian şi se va desfăşura după tipicul serilor pe care acesta le organizează de mai multă vreme la Club A. Ea vine în prelungirea unui dialog pe care l-am realizat împreună cu un cristian, dialog publicat în Observator Cultural, ediţia din 3 februarie.

Vor fi vorbiri, vor fi citiri (texte inedite din cartea în construcţie – „Ţara mea, viaţa mea, dragostea mea”), va fi şi o proiecţie în premieră, cu imagini de la lansarea (în decembrie 1992, într-o măcelărie din Piaţa Amzei) a volumului de interviuri „1992 – sisteme de supravieţuire” (realizat în colaborare cu Florin Toma).”, a declarat Lucian Vasilescu pentru Agenţiadecarte.ro

Număr de vizualizări :1642


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro