Medalion “K. H. Macha”, la Centrul Ceh

feb. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 23 februarie 2011, ora 19:00, la Centrul Ceh (Str. Ion Ghica nr. 11, Bucureşti), va avea loc o “Seară pentru romantici”. Astfel, va fi proiectat filmul “May”, regizat în anul 2008 de F.A. Brabec, care porneşte de la poemul scriitorului ceh K. H. Macha (1810-1836). Înainte de proiecţia filmului, de la ora 18:00, va fi prezentată viaţa şi opera lui K. H. Macha, şi va avea loc o lectură din poemul “May”, tradus în limba română de Sorin Paliga.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Societas Romano -Bohemica şi cu studenţii de la secţia de cehă a Universităţii din Bucureşti, şi comemorează 200 de ani de la naşterea poetului.

Număr de vizualizări :1315


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro