Lansare la Iaşi: “Viaţa – singura mea avere (amintiri de pe frontul de est)” de Theofil Misievici

feb. 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 3 februarie 2011, ora 11:00, la Showroom Palas (Esplanada Teatrului Luceafărul, Iaşi), va avea loc lansarea volumului „Viaţa – singura mea avere (amintiri de pe frontul de est)”, a regretatului Theofil Misievici, Editura Vasiliana. Evenimentul e organizat de Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi” din Iaşi. Volumul va fi prezentat de Cătălin Bordeianu, Adi Cristi şi Valeriu Stancu, iar actorul Constantin Popa va susţine o lectură din volumul Viaţa – singura mea avere (amintiri de pe frontul de est)”.

„Volumul, apărut la Editura Vasiliana, în colaborare cu Oficiul de Tipărituri a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” prezintă o imagine a vieţii unui intelectual ieşean pe frontul de est, o pagină subiectivă, dramatică, plină de expresivitate şi de învăţăminte pentru cei de astăzi”, a spus Cătălin Bordeianu, directorul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi.

Număr de vizualizări :1703


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro