Dezbatere despre “Cum să-ţi întăreşti încrederea în tine” de Marie Haddou, cu Daniela Fugaru Kammrath şi Mirela Horumba

feb. 7th, 2011 | By | Category: Proiecte

Marţi, 8 februarie 2011, ora 18:30, la Librăria Cărtureşti de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, va avea loc o discuţie despre volumul Cum să-ţi întăreşti încrederea în tine” de Marie Haddou. Cartea a apărut la Editura Trei, în colecţia “Psihologie practică”, în traducerea Smarandei Bedrosian. Evenimentul este organizat de 121.ro şi Editura Trei. Invitaţi: Daniela Fugaru Kammrath, redactor-şef al 121.ro, şi Mirela Horumba, psiholog, consilier, psihoterapeut.

Încrederea în sine este un atu indispensabil în faţa încercărilor şi dificultăţilor cotidiene, într-o societate în care înving cei combativi. Ea îţi oferă un sentiment de siguranţă interioară, indispensabil pentru a reuşi, şi de a te simţi bine.

Cunoştinţele şi recomandările practice din această carte, bazate pe teoriile psihologice cele mai noi, îi oferă cititorului următoarele posibilităţi: să îşi exprime mai bine ideile şi sentimentele, şi să acţioneze în acord cu ele; să îşi elibereze mintea de gândurile care deformează perceperea realităşii şi conduc la eşec; sa se elibereze de emoţiile negative, atât de neplăcute; să transmită sentimentul de încredere în sine şi celor apropiaţi.

Număr de vizualizări :1915


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro