Conferinţă prilejuită de lansarea volumului “Mărturisitorii din închisorile comuniste. Minuni. Mărturii. Repere

feb. 17th, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 17 februarie 2011, ora 18:00, în Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, are loc conferinţa prilejuită de lansarea volumului “Mărturisitorii din închisorile comuniste. Minuni. Mărturii. Repere”, Editura Meteor Press, ediţia a II-a, coordonator Ciprian Voicilă. În cadrul conferinţei vor vorbi Părintele Mihai Andrei Aldea, Laurenţiu Dumitru, Ciprian Voicilă şi alţi invitaţi. Evenimentul este organizat de Asociaţia Tinerii Creştin Ortodocşi şi Editura Meteor Press.

„Trebuie să vă spun mai întâi că nu Biserica îi face pe sfinţi. Nu noi, Sinodul Bisericii îi facem pe sfinţi. Ci pe sfinţi îi face Dumnezeu şi poporul. Dumnezeu – pentru că le recunoaşte sfinţenia lor şi poporul – pentru că păstrează în memoria sa faptele lor. (…)

Dar va veni şi vremea sutelor şi miilor de preoţi şi credincioşi care au fost închişi şi bătuţi pentru credinţa lor creştinească în închisorile comuniste…”, a scris PS. Sebastian Paşcanu, Episcopul Slatinei şi Romanaţilor.

Mai multe detalii pe pagina web: http://www.sfintii-inchisorilor.ro/

Număr de vizualizări :966


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro