Câştigătorii concursului “Fostering Artistic Practices”, la Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia

feb. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 15 februarie – 16 februarie 2011, a avut loc reuniunea juriului care a evaluat candidaturile primite la Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, în cadrul concursului de proiecte în domeniul artelor vizuale cu tema „Fostering Artistic Practices” („Încurajarea practicilor artistice”).

Membrii juriului au analizat cele 54 de proiecte înscrise în concurs şi au declarat câştigătoare următoarele patru proiecte: „Alien Ties” (autor Dan Acostioaei), „Imagine” (autor Liane Birnberg), „Chiar dacă nimeni nu te vrea, eu te voi iubi mereu” (autori Alexandru Dan şi Bogdan Grădinaru) şi „Situated Knowledge: I follow Rivers of Thoughts” (autori Olivia Mihălţianu, Anca Mihuleţ şi Rozalb de Mura).

Cele patru proiecte declarate câştigătoare se vor desfăşura în perioada 5 aprilie 2011 – 31 ianuarie 2012 în cadrul strategiei în domeniul artelor vizuale a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Principalul obiectiv al strategiei este de a oferi artiştilor vizuali oportunitatea de a înţelege şi de a interacţiona cu profilul specific şi cu patrimoniul institutului.

Număr de vizualizări :1248


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro