Andrei Pleşu va dezbate despre “Morală, morale şi prinţipuri”

feb. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 februarie 2011, ora 18:30, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, Bucureşti), va avea loc evenimentul “Morală, morale şi prinţipuri”, invitatul ediţiei fiind scriitorul, eseistul şi filosoful Andrei Pleşu. Evenimentul este organizat de Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN), cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Manifestarea face parte din Programul de serate culturale „Ceai, biscuiţi, Cultură și Normalitate“, program prin care organizatorii îşi propun promovarea, în rândul tinerilor, a unor personalități contemporane, încurajarea dialogului și a dezbaterii între tinerii participanți și personalitățile invitate, precum și crearea unei alternative de petrecere a timpului liber. Participanţii la serata „Morală, morale şi prinţipuri“ vor fi întâmpinaţi cu arii compuse de Georg Philipp Telemann, dar şi cu ceai şi biscuiţi oferiţi de organizatori.

Tema seratei este morala, moravurile şi principiile oamenilor contemporani, temă pe care invitatul Andrei Pleşu o va dezvolta şi de la care va porni dialogul cu publicul. Va fi proiectat un reportaj realizat de voluntarii ARCEN, în care sunt redate opiniile bucureștenilor de toate vârstele în legătură cu morala, valorile şi principiile după care îşi ghidează viaţa.

Număr de vizualizări :2483


One Comment to “Andrei Pleşu va dezbate despre “Morală, morale şi prinţipuri””

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro