„Absintheria din oraşul vechi”, cu Angela Baciu

feb. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 23 februarie 2011, ora 13:30, în Club “Zod!ar” din Galaţi, Angela Baciu va susţine o lectură inedită, din volumul în pregătire „Absintheria din oraşul vechi/sau absintheria de pe strada Covaci”, precum şi texte deja publicate în volum.

“În versuri sau proză, autoarea Angela Baciu freamătă de poezie, îmbinând în mod excepţional universul interior cu cel exterior, astfel, fie că este vorba de propria trăire sau fantezie, pentru “frumoasa ca o Dunăre”, dragostea este viaţa şi viaţa este dragoste, tumultoasă, pasională, totală, deseori la limita dintre vis şi realitate, deşi la lumina zilei pare o mascaradă divers colorată, permanent în agitaţie, în care sufletul se regăseşte într-o continuă expunere, dăruire de sine, chiar risc… ca un tren care aleargă frenetic de la o graniţă la alta, de la un an la altul.”, a scris Adina Cicort.

Număr de vizualizări :1742


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro