“Ostatic la mătuşică” de Moriss Panych, pe scena Teatrului Naţional “Radu Stanca” Sibiu

feb. 19th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 22 februarie 2011, ora 19:00, la Teatrul Naţional “Radu Stanca” din Sibiu va avea loc spectacolul “Ostatic la mătuşică” de Moriss Panych, în regia lui Michael Devine. Scenografia: Alin Gavrilă. Din distribuţie fac parte: Gabi Neagu şi Pali Vecsei.

„Ostatic la mătuşica” este povestea unui tânăr solitar. El aşteaptă moartea unei bătrâne tăcute şi posacă pe care el o crede mătuşa sa şi care îşi omoară timpul cu poveşti şi amintiri care vorbesc despre moarte. Conform criticului Benedict Nightingale de la Times, impresia de „izbucniri de râs pentru masochiştii lipsiţi de speranţă în drum spre Olanda cu hoardele de sinucigaşi” este atenuată de sugestia că „lunile de veghe la capul unui pat pot crea o legătura chiar şi între o mătuşă tăcută şi tânărul care a construit cu disperare o maşină de eutanasiere gen Heath Robinson pentru a grăbi momentul plecării acesteia”. (www.sibfest.ro)

Număr de vizualizări :1837


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro