“Afacerea Karin A” de Gerard de Villiers

feb. 26th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Meteor Press a apărut volumul “Afacerea Karin A” de Gerard de Villiers, în colecţia “SAS 120”.

Colecţia SAS, al cărei nume vine de la Alteţa Sa Serenisima, Prinţul Malko, un spion de lux al CIA, este una dintre cele mai fascinante colecţii apărute la Editura Meteor Press. Cuprinzând peste 180 de romane de spionaj semnate de Gérard de Villiers, un romancier cu o puternică formaţie de jurnalist, colecţia s-a bucurat şi de două ecranizări.

Îmbinând suspansul cu dragostea, teama cu surprizele plăcute, colecţia oferă cititorului mii şi mii de întâmplări care îl conduc într-o lume a agenţilor secreţi şi a spionajului de înaltă clasă. Ficţiunea se îmbină deseori cu realitatea, tocmai de aceea numeroase scene relatate în cărţile colecţiei sunt inspirate din fapte reale. Gérard de Villiers se dovedeşte un maestru al suspansului şi al dozării în crescendo a acţiunii, dar şi un bun cunoscător al realităţii zonei. Acest fapt face din colecţia SAS una dintre cele mai interesante şi captivante colecţii.

Gerard de Villiers se dovedeşte un maestru al suspansului şi al dozării în crescendo a acţiunii, dar şi un bun cunoscător al realităţii zonei. Acest fapt face din colecţia SAS una dintre cele mai interesante şi captivante colecţii.

Număr de vizualizări :1526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro