O nouă întâlnire a Cenaclului literar “Octavian Goga”

ian. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 11 ianuarie 2011, ora 16:00, la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională al Primăriei Sectorului 2 (strada J.L. Calderon nr. 39, Bucureşti), are loc o nouă întâlnire a Cenaclului literar “Octavian Goga”.

În cadrul acestei ediţii prof. Geo Călugăru va prezenta volumul „Destine ale reginelor frumuseţii” de Vasile Dumitru Fulger, Editura Ideea Europeană, poetul Constantin Mironescu va susţine o lectură din cele mai recente poeme, iar actriţa Doina Ghiţescu va recita poeme din volumul „Hoţul de curcubeie” de Constantin Mironescu. Totodată, va fi celebrat Poetul Naţional Mihai Eminescu, de la a cărui naştere se împlinesc 161 de ani, iar profesorul Virgiliu Z. Teodorescu va susţine o dezbatere despre împlinirea a 151 de ani de la Unirea Moldovei cu Muntenia de către Alexandru Ioan Cuza la 24 ianuarie 1859, moment important în crearea României moderne.

Număr de vizualizări :1378


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro