Magazin cultural la TVR Cultural: “Oraşul de buzunar” cu Felix Alexa, Dan Mircea Cipariu, Marius Stoian, Cosmin Movilă şi Silvia Chiţimia

ian. 7th, 2011 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, ora 19:00, TVR Cultural va difuza emisiunea “Oraşul de buzunar”, care propune o modalitate nouă de a privi şi aprecia locuri şi oraşe. Invitaţi: Felix Alexa (regizor), Dan Mircea Cipariu (scriitor), Marius Stoian (scriitor), Cosmin Movilă (pictor), Silvia Chiţimia (etnolog). Emisiunea va fi prezentată de Ana-Maria Munteanu şi Alex Săndulache (foto). Producător: Oltea Gârţoman.

Emisiunea “Oraşul de buzunar” îmbie telespectatorii să cunoască un alt fel de oraş. Un oraş în care scriitorii, plasticienii, actorii sau muzicienii, retraşi în ateliere sau în săli de repetiţii refac zi de zi misterul creaţiei, un oraş al miturilor urbane, dar şi al disputelor de idei, un oraş în care fiecare stradă poate spune o poveste.

Tot în „Oraşul de buzunar“, etnologul Silvia Chiţimia propune, în fiecare săptămână, o incursiune în lumea obiceiurilor, a miturilor şi a superstiţiilor umanităţii. Prima ediţie a emisiunii “Oraşul de buzunar” a fost difuzată pe 16 octombrie 2010, câştigând de partea sa tot mai mult public interesat de poveştile reale sau fanteziste despre oraşe şi locuri neobservate până atunci.

Număr de vizualizări :1710


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro