Florin Piersic va distins cu prima stea în cadrul “Walk of Fame” din Bucureşti

ian. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 ianuarie 2011, ora 14:00, în Piaţa Timpului din Bucureşti (lângă magazinul Cocor), se va inaugura proiectul cultural Walk of Fame”. Cu această ocazie, va fi distins cu o stea actorul Florin Piersic. Urmând modelul celebrei “Walk Of Fame” din Los Angeles, proiectul din Piaţa Timpului va deveni un punct de referinţă pentru cultura română, prin găzduirea stelelor ce omagiază actori români consacraţi. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea “Walk of Fame” a fost realizată în urma unui studiu desfăşurat pe website-ul www.cinemagia.ro. Evenimentul e realizat de Cocor şi Teatrul Metropolis, alături de Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB).

„Arta actorului nu înseamnă imitarea vieţii, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistică pe care omul o poate realiza. Actorul este, a fost, şi va fi, legătura între lumea palpabilă şi cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor şi al gândurilor noastre; actorul face posibilă întâlnirea neîncetată a oamenilor cu jocul. Pentru toate acestea aducem o reverenţă dăruirii actorului pentru publicul său şi vă invităm să inaugurăm împreună Walk of Fame, în semn de preţuire pentru valorile artistice ale teatrului şi filmului românesc.”, a declarat George Ivaşcu, Director General al Teatrului Metropolis.

Pentru mai multe informatii vizitaţi pagina web:

http://www.teatrulmetropolis.ro/index.php?route=continut/stiri&post_id=181

Număr de vizualizări :1912


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro