Best Film Fest – Cele mai bune filme ale anului 2010, ediţia a XI-a

ian. 27th, 2011 | By | Category: Proiecte

Vineri, 28 ianuarie 2011, ora 19:00, la Cinema Studio din Bucureşti are loc Gala Best Film Fest Cele mai bune filme ale anului 2010, ediţia a XI-a. La eveniment vor fi invitate 300 de personalităţi din toate domeniile de activitate: actori, regizori, distribuitori, producători, vedete TV, dar şi VIP-uri din domeniul presei, culturii, sportului şi afacerilor. Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociaţia Criticilor de Film din Uniunea Cineaştilor din România, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.


Best Film Fest este unul dintre cele mai longevive evenimente cinematografice anuale din România, şi oferă posibilitatea spectatorilor de a (re)vedea CELE MAI BUNE FILME ALE ANULUI 2010, alese pe baza voturilor presei de specialitate din România.

Pentru prima dată, anul acesta evenimentul se va desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni, în 3 oraşe: Bucureşti (28 ianuarie – 3 februarie 2011), Vaslui (4 -10 februarie 2011) şi Râmnicu Vâlcea (11-17 februarie 2011).

În cadrul Galei se vor prezenta TOPURILE ANULUI 2010, alcătuite pe baza voturilor  presei de specialitate din România şi se vor înmâna trofeele pentru:

CEL MAI BUN FILM CARE A RULAT ÎN ROMÂNIA ÎN 2010
CEL MAI BUN FILM EUROPEAN CARE A RULAT ÎN ROMÂNIA ÎN 2010
CEL MAI BUN FILM ROMÂNESC AL ANULUI 2010
CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎNTR-UN FILM ROMÂNESC ÎN 2010
CEL MAI BUN ACTOR ÎNTR-UN FILM ROMÂNESC ÎN 2010

CEL MAI BUN REGIZOR ROMÂN AL ANULUI 2010

Se vor mai acorda trofee pentru

FILMUL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI ÎNCASĂRI ÎN 2010

FILMUL CU CELE MAI MARI ÎNCASĂRI ÎN ROMÂNIA ÎN 2010

Vor fi prezentate date statistice referitoare la piaţa de cinema din România şi se vor proiecta în avanpremieră trailerele celor mai importante filme care se vor lansa în 2011;

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul critici de film, cineaşti şi reprezentanţi ai autorităţilor române care  tutelează activitatea cinematografică din România.

Seara se va încheia cu proiecţia filmului “Patrula de graniţă”, în regia lui Rajko Grlic.

Programul detaliat al întregii retrospective îl puteţi accesa pe www.videofil.ro

BEST FILM FEST a ajuns la cea de-a XI-a ediţie şi este un eveniment anual, realizat de către Asociaţia Film România în colaborare cu Asociaţia Criticilor de Film din România din cadrul Uniunii Cineaştilor şi www.videofil.ro, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al distribuitorilor de film.

Număr de vizualizări :1317


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro