“Vis de poet”, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română

ian. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 15 ianuarie 2011, ora 11:00, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română din Bucureşti, are loc evenimentul omagial Mihai Eminescu, intitulat “Vis de poet”. Invitat special: prof. univ. dr. actorul Mihai-Gruia Sandu, cu participarea extraordinară a Corului de Cameră “Preludiu”, dirijor: maestrul Voicu Enăchescu.

„Vis de poet” este un spectacol pe versuri de Mihai Eminescu, după un scenariu original de Eugenia Vasiloae, cu Axel Moustache, Veronica Stoian, Nadia Dimitriu. Regia şi adaptarea: Axel Moustache. În cadrul evenimentului va avea loc şi expoziţia de fotografie “Vis de poet”, fotograf Daniel Faluvegi. Proiectul “Vis de poet” a fost coordonat de Axel Moustache.

Mai multe detalii pe pagina web: eminescu2010.wordpress.com

Număr de vizualizări :1399


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro