“unu` şi unu`” lansează dezbaterea “Haina, halta şi harta premiilor literare”

ian. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 ianuarie 2011, ora 19:00, în Club A din Bucureşti are loc o nouă întâlnire literară “unu` şi unu`”. În cadrul acestei ediţii va avea loc un dialog cu tânărul debutant Adrian Diniş, despre “Haina, halta şi harta premiilor literare”, alături de invitaţi surpriză. Evenimentul este moderat de un cristian.

Cu aceeaşi ocazie, va fi prezentat un documentar TVR “Graham şi livada de aur”, în regia Irinei Luca. Imagine: Marius Neacşu.

Adrian Diniş s-a născut la 4 iulie 1986, în Bucureşti. Debutează cu volumul de versuri Poezii odioase de dragoste”, Editura Vinea, 2010. A publicat în revistele Convorbiri literare, Luceafărul, Dacia literară, Tribuna, Egophobia , Mozaicul, Litere, Poezia, Poesis.

Număr de vizualizări :1391


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro