“Societăţi secrete. Mit, putere şi adevăr” de Klaus-Rudiger Mai

ian. 25th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul “Societăţi secrete. Mit, putere şi adevăr” de Klaus-Rudiger Mai, în traducerea lui Augustin Văduva. Volumul oferă o privire de ansamblu asupra istoriei de ieri şi de azi a celor mai puternice şi influente societăţi secrete.

Prieuré de Sion, iluminaţi, masoni, Opus Dei, Skull and Bones şi multe altele – în ultima vreme, zvonurile despre puterea acestor societăţi secrete nu se mai sfârşesc.

Această putere este realitate. Dar multe sunt doar mituri, şi multe lucruri rămân dincolo de realitate. Această carte vă prezintă faptele.

Klaus-Rüdiger Mai a renunţat la activitatea sa de succes ca producător de film şi de televiziune şi a devenit scriitor. Astfel şi-a îndeplinit un vis din copilărie. El s-a specializat pe biografii istorice şi contemporane.

Număr de vizualizări :1568


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro