“Morţi până la apus”, primul volum din seria “Vampirii sudului” de Charlaine Harris

ian. 25th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Leda – Grupul Editorial Corint va apărea seria Vampirii Sudului” de Charlaine Harris, în traducerea lui Sorin Voinea. Seria “Vampirii Sudului” stă la baza serialului “TRUEBLOOD”, o producţie originală HBO, realizat de regizorul Alan Ball. Primul volum care va apărea în această serie este “Morţi până la apus” de Charlaine Harris, un cocktail exploziv de suspans, paranormal, senzualitate şi umor.

“Morţi până la apus” este prima carte din seria “Vampirii Sudului”, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne oferă un amalgam îndrăzneţ de genuri, o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism.

Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cunoscută pentru calităţile ei telepatice, tot acest univers explodează…

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originală a lumii fascinante a creaturilor nopţii, precum şi a relaţiei acestora cu oamenii, care reuşesc, mai mult sau mai puţin, să îi accepte alături de ei. Succesul cărţii se datorează atât stilului cuceritor al autoarei, cât şi suspansului şi ritmului alert al acţiunii.

Număr de vizualizări :1380


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro