“Iubirea infinită este singurul adevăr. Restul este iluzie” de David Icke

ian. 19th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dakhsa a apărut volumul “Iubirea infinită este singurul adevăr. Restul este iluzie” de David Icke.

Niciodată până acum nu s-a mai explicat în vreo carte cu atâta limpezime, de ce realitatea fizică este doar o iluzie care există numai în creierele noastre.

Informaţiile lui David Icke, prezentate pe înţelesul tuturor, sunt o demascare epocală atât a iluziei pe care o credem „reală” cât şi a felului în care această iluzie este generată şi manipulată pentru a ne întemniţa într-o realitate falsă.

Icke explică cum „trăim” într-un „internet holografic” în care creierele noastre sunt conectate la un „computer” central care ne alimentează aceeaşi realitate colectivă pe care o decodificăm din formele de undă şi semnalele electrice, în „lumea” holografică tridimensională pe care toţi credem că o vedem.

Aşa-numitele „mistere” ale vieţii se dizolvă la fiecare pagină: Cine suntem noi? Ce facem aici? Ce este corpul uman şi cum se poate opri „îmbătrânirea” lui? Cine ne controlează realitatea? De ce există atât de multe războaie, foamete, suferinţă şi stres? Ce este „mintea” şi „emoţia” şi de ce acestea ne controlează? Aceste întrebări şi multe altele sunt explicate cu o coerenţă şi o simplitate rareori întâlnite.

Număr de vizualizări :1343


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro