“Critica educaţiei” de Alexandru Calmâcu

ian. 19th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 21 ianuarie 2011, ora 18:00, la Librăria Cărtureşti Verona din Bucureşti, va avea loc lansarea volumului “Critica educaţiei” de Alexandru Calmâcu, Editura Paralela 45. La eveniment vor participa: Mihai Coman, Alecu Racoviceanu, Alexandru Calmâcu.

„Noi, ziariştii, avem o mare meteahnă: identificăm un lucru care în opinia noastră nu merge şi imediat venim şi cu ceea ce nouă ni se pare a fi soluţia salvatoare. Dacă nu suntem ascultaţi, ne enervăm, orgoliul de «formatori de opinie» ne mână în adevăratele lupte pentru subiecte ce nu ne interesează decât pe noi.”, a scris Alecu Racoviceanu.

Număr de vizualizări :1404


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro