“Aleea cu licurici” de Kristin Hannah

ian. 26th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lider a apărut volumul “Aleea cu licurici” de Kristin Hannah, un roman sentimental despre virtuţile prieteniei între două femei, din adolescenţă până la maturitate şi dincolo de moarte.
Autoarea a mărturisit că multe întâmplări din carte sunt inspirate din viaţa ei: adolescenţa în anii ’70, muzica pe care tinerii o ascultau pe atunci, visele unei absolvente de liceu, năzuinţele de împlinire profesională şi personală, fatalul cancer la sân de care a suferit mama ei…Dar, mai ales, etern valabilul adevăr: când ai un necaz, când simţi că lumea s-a strâns ca un clopot sufocant în jurul tău, descarcă-ţi sufletul în faţa unui prieten. Alinarea te va învălui negreşit.
Acesta este mesajul frumoasei relaţii de prietenie dintre cele două eroine ale romanului: Tully şi Kate, cele mai bune prietene pentru totdeauna.

Număr de vizualizări :1386


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro