Poveşti de Crăciun la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

dec. 11th, 2010 | By | Category: Postcard

Miercuri, 15 decembrie 2010, ora 19:00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu are loc prima reprezentaţie din acest an a spectacolului „Casa Andersen – Poveşti de Crăciun”, în regia lui Bogdan Sărătean. Magia sărbătorilor de iarnă este adusă pe scena teatrului din Sibiu într-un spectacol exaltant cu momente de comedie, poezie, dans şi colinde. Spectacolul este construit în 5 tablouri – „Casa lui Mitică”, „Confesiunea colindătorului etilic amorezat de propria sa logodnică”, „Alb totul”, „Tyltyl, Mytyl şi Zâna cea bună” şi „Casa Andersen” – reunind o distribuţie mixtă cu actori ai teatrului şi studenţi ai Catedrei de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte, Sibiu.

„Casa Andersen – Poveşti de Crăciun” este un spectacol cu un mesaj prietenos şi plin de energie, care va încânta întreaga familie. Cele cinci poveşti sunt o adaptare după texte de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck, Flaviu Suhastru şi scheciuri româneşti celebre şi îşi propun să aducă un strop de bucurie în rândul spectatorilor invitaţi la un maraton actoricesc ce are ca punct central ideea de miracol.

Număr de vizualizări :1277


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro