Cosmin Manolescu propune “16 ianuarie”: dorinţe pentru dansul contemporan românesc în 2011

dec. 17th, 2010 | By | Category: Eveniment

Înainte de sfârşitul anului 2010, coregraful Cosmin Manolescu lansează spectatorilor, participanţilor la cursurile de dans de la Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti şi tinerilor dansatori şi coregrafi invitaţia de a participa la proiectul 16 ianuarie”, dedicat Anului European al Voluntariatului. Spectacolul va avea loc pe 16 ianuarie 2011, ora 19:00, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti. 16 ianuarie” este un proiect artistic produs de compania Paradis Serial în cadrul programului „Dans. Acces” şi realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului Bucureşti.

Regulamentul de participare: Dacă faci parte din oricare din categoriile de mai sus poţi participa la realizarea acestui spectacol. Repetiţiile conduse de Cosmin Manolescu vor avea loc la CNDB, în perioada 10-16 ianuarie 2011, între orele 19.00 – 22.00, iar sâmbata şi duminica între 14.00 – 19.00. Participarea tuturor persoanelor la acest proiect este benevolă, iar intrarea la spectacol va fi gratuită.
Trebuie realizată o listă de dorinţe pentru dansul contemporan românesc în 2011, trebuie menţionat nivelul de experienţă în dans sau un CV artistic, alăturând o fotografie personală realizată în 2010, iar materialele trebuie trimise la adresa serial.paradise@artsf.ro până la data de 30 decembrie 2010. Singura condiţie de înscriere este ca doritorii să fie disponibili pentru întreaga perioadă de repetiţii. Nu se acceptă participarea parţială la programul propus.

Număr de vizualizări :1150


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro