Carte şoc: “Complotul mondial împotriva sănătăţii” de Claire Severac

dec. 28th, 2010 | By | Category: Eveniment

La Editura Lucman, în colecţia “Politică” a apărut volumul “Complotul mondial împotriva sănătăţii” de Claire Severac. Oricât de incredibil ar părea, complotul mondial împotriva sănătăţii există şi o demonstrează în mod cutremurător această carte.

Cum îi numim pe oamenii care se întâlnesc în secret într-un scop ce nu poate fi mărturisit? De ce problemele vitale pentru noi sunt dezbătute şi hotărâte de oameni nealeşi în comitete, fără nicio legimitate populară? De ce guvernanţii noştri iau decizii, ce par uneori venite de nicăieri, împotriva intereselor noastre? Care sunt cei care dau ordine?

O minoritate infimă de oameni super-bogaţi, care au format o alianţă apatridă prin intermediul câtorva transnaţionale cu puteri exorbitante au făcut din oamenii politici servicii acestor insaţiabili seniori ai războiului economic, iar, din noi, sclavii vremurilor moderne, rugaţi să ne îndopăm până la moarte cu otrăvuri fabricate de ei, a le umple până la refuz buzunarele!

După luni de investigaţii, Claire Severac ne explică interconexiunile acestor sisteme mafiote. Omul este în pericol, pentru că, până acum, niciodată nu i-a fost impus la scară mondială un plan organizat atât de funest, niciodată nu i-a fost întinsă o capcană într-un mod atât de perfid.

Număr de vizualizări :2585


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro