“Fiul sunetului. The son of Sound” de Carmelia Leonte

dec. 27th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Vinea a apărut volumul bilingv “Fiul sunetului. The son of Sound” de Carmelia Leonte, care cuprinde poeme în română şi engleză, în traducerea autoarei.

“Cartea este o lumină „în act”, o lumină care „se face”. O transcriere a unor stări de o nobleţe care te obligă să participi în totalitate, să subscrii mesajului, să te bucuri şi să te simţi rănit de prea multă lumină, să te poziţionezi direct în inima sacrului, să taci şi să te smereşti ca Dumnezeu, într-un joc esenţial şi simplu.” (Monica Patriche)

Număr de vizualizări :1445


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro