“Domnia lui Conan” de Mauro Raccasi

dec. 24th, 2010 | By | Category: Postcard

La Editura Polirom, în colecţia “Thriller”, a apărut volumul “Domnia lui Conan” de Mauro Raccasi, în traducerea lui Geo Vasile.

Insula lui Toraigh are un nou rege. După ce şi-a învins toţi duşmanii, Conan trăieşte alături de Gwynedd, aleasa inimii sale, şi de micul popor pe care-l conduce în pace şi prosperitate. Acest echilibru se spulberă atunci când de pe insulă încep să dispară, unul câte unul, toţi druizii. Astfel debutează adevărata aventură a lui Conan, în care pasionaţii lumii celte vor regăsi Spada lui Danu, Piatra destinului şi pe misteriosul Cathbad, un arhidruid al cărui spirit va veghea ca totul să se termine cu bine.

„Domnia lui Conan” este romanul unui erou, dar şi romanul unei întregi culturi. Magnificul peisaj celt este văzut prin ochii unui bard străvechi şi descris în cântece rămase din vremuri de mult uitate. Nu trebuie să fi citit biblioteci întregi ca să fii cucerit de povestea lui Conan şi de minunatele lui aventuri.” (Cattia Salto)

„O poveste fermecătoare, cu forţe misterioase ce pândesc la tot pasul, cu spirite ale înţelepţilor, cu sufletul neobosit al unui războinic care se împotriveşte răului sprijinit de o frumoasă Ileana Consânzeana… n-ai decât să te laşi atras în mrejele povestirii şi nici nu vei şti când ai terminat-o.” (L’Informazione)

Număr de vizualizări :1625


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro