“Atelierelaţionale” deschis publicului scriitor

dec. 3rd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 4 decembrie 2010, ora 17:00, în spaţiul de evenimente din librăria Diverta Plaza (Bd. Timişoara nr. 26 Z, Bucureşti) “atelierelaţionale” îşi va dezbate formatul de prezentare. Astfel, se va alege o formulă nouă a acestui eveniment cu ajutorul publicului invitat să-şi spună părerea despre modul în care îşi doreşte să fie în viitor această întâlnire săptămânală de poezie. Moderator: Răzvan Ţupa.

Atelierul se deschide prin această ediţie şi mai mult spre cei care doresc să îşi prezinte poezia preferată sau proprie şi să aleagă poezia care l-a influenţat. După douăsprezece ediţii care i-au avut invitaţi pe scriitori şi autori ai zilei, atelierele se deschid spre dezbaterea dinamică în care participantul la ateliere are un rolul principal.

Număr de vizualizări :1223


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro