Vernisaj: “Culori şi Culoare” de Cristina Gabriela Ţurlea

nov. 29th, 2010 | By | Category: Proiecte

Vineri, 3 decembrie 2010, ora 17:30, la Sala Octav Doicescu (Calea Victoriei 126, Bucureşti) are loc vernisajul primei expoziţii a artistei Cristina Gabriela Ţurlea, intitulată “Culori şi Culoare”. Expoziţia cuprinde aproximativ 50 de lucrări – uleiuri pe pânză ori carton, acrylic pe pânză ori carton – înfăţişând peisaje, flori, naturi moarte şi artă abstractă. Picturile sunt reproduse într-un mic album de prezentare în care sunt însoţite de câte un vers din mari poeţi români.

Cristina Gabriela Ţurlea este licenţiată în arhitectură şi urbanism la Universitatea „Ion Mincu” (1990) şi în drept administrativ (2003) la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”. A urmat cursuri de specializare la Bucureşti şi Rotterdam. Din 1990 a lucrat ca arhitect în cadrul mai multor firme, iar din 2005, în cadrul Băncii Naţionale a României. Este doctor în arhitectură şi a publicat volumele „Arhitectura şi spaţiile publice” şi „Cronica restaurării Palatului vechi al B.N.R.”, ambele la Editura Cadmos.

Expoziţia „Culori şi Culoare” va fi deschisă până la 12 decembrie 2010, inclusiv.

Număr de vizualizări :1357


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro